The Restaurant

Το ελληνικό καλοκαίρι στο πιάτο!

Το «γυμνό» ξύλο και το σχοινί συνεργάζονται με την πέτρα και το πράσινο των φυτών δημιουργώντας έναν «ζεστό» και γήινο ξεχωριστό χώρο για το εστιατόριο του Cocoon. Τα μοναστηριακού τύπου τραπέζια, τα mix & match αισθητικής άνετα καθίσματα, και ο ξεχωριστός φωτισμός έρχονται σε απόλυτη αρμονία με τις συνταγές που συνέθεσε ειδικά για το εστιατόριο του Cocoon ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Όπως συνηθίζει διαχρονικά ο επιτυχημένος σεφ έτσι και στο μενού του εστιατορίου του Cocoon συνεχίζει να αναδεικνύει μέσα από σύγχρονα, τολμηρά μα ισορροπημένα πιάτα τα τοπικά ελληνικά προϊόντα. Το μαστέλο Χίου, το Σαν Μιχάλη της Σίφνου, τα ντοματίνια Σαντορίνης, η μαστίχα, τα άγρια μανιτάρια,, το σύγκλινο Μάνης και βέβαια το ελαιόλαδο βρίσκουν θέση σε ένα μενού που ικανοποιεί τον ουρανίσκο μας με δροσιστικές σαλάτες, ορεκτικά και χορταστικά κυρίως πιάτα με άρωμα Νεοελληνικής κουζίνας.

(Η κουζίνα ανοίγει στις 12.00 το μεσημέρι).

ΜΕΝΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

Κουβέρ

Ορεκτικά

Ποικιλία με τυριά

Ποικιλία με αλλαντικά

Ποικιλία με τυριά και αλλαντικά

Φάβα με σύγκλινο Μάνης και καραμελωμένα κρεμμύδια

Μαστέλο Χίου με μαρμελάδα γλυκοκολοκύθας, μαστίχα και τσίλι

Σουβλάκια κοτόπουλο μαριναρισμένα με γιαούρτι, κάρυ και μπαχαρικά σε πίτα και σάλτσα αβοκάντο

Λαυράκι καρπάτσιο με μοσχολέμονο και αρωματισμένο ελαιόλαδο

Σαλάτες

Σαλάτα του Καίσαρα με αντζούγιες και παρμεζάνα

Πιπεράτη ρόκα με κράνμπερι, γκοτζιμπέρι, αμύγδαλα, κατσικίσιο τυρί και σάλτσα με βατόμουρα και βαλσάμικο

Πράσινη σαλάτα με μανιτάρια, κοτόπουλο και dressing με γιαούρτι και οξυμέλι

Ψητά λαχανικά με ντοματίνια, μαύρη σταφίδα, φρέσκο βασιλικό και μέλι θυμαρίσιο

Κυρίως πιάτα

Cocoon burger: Μοσχαρίσιος κιμάς, καραμελωμένα κρεμμύδια, μανιτάρια, προσούτο, λάδι τρούφας, γραβιέρα και αρωματική μαγιονέζα

Σπαγγέτι με πέστο φέτας, ελιές, ρίγανη και φρέσκια ντομάτα

Πένες με σάλτσα από ψητά ντοματίνια Σαντορίνης και φρέσκια ρίγανη

Λιγκουίνι με μελάνι σουπιάς, σάλτσα θαλασσινών, μύδια, γαρίδες και χαβιάρι

Παπαρδέλες με κοτόπουλο, chorizo μανιτάρια και φρέσκια κρέμα

Ριζότο με άγρια μανιτάρια, Σαν Μιχάλη και πατέ τρούφας

Ψητό στήθος από κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής με σπανάκι, σπαράγγια, σιναπόσπορο και αρωματική μαρμελάδα ντομάτας με αρωματικό ριζότο

Πανσέτα χοιρινή καραμελωμένη με πετιμέζι, ραγού λαχανικών και τραγανές πατάτες

Μοσχαρίσιο rib eye με άγρια μανιτάρια, πουρέ πατάτας, Vinsanto Σαντορίνης και λάδι τρούφας

Φρέσκος σολομός, μαύρο ριζότο, σούπα από μικρόκαρπες ντομάτες, λάδι βασιλικού, τραγανή σαλάτα με τζίντζερ και χαβιάρι

Γλυκά

Cheesecake σοκολάτα με αλμυρή καραμέλα

Κρέμα γιαουρτιού με βανίλια και φρούτα του δάσους

Ποικιλία με παγωτά και σορμπέ



The Restaurant ~ Photo Gallery